Hos HJERTER 7 er vi altid klar til en hjælpe med at finde den helt rigtige menu til din begivenhed.
Det kan være helt traditionelt eller meget anderledes. Du skal ikke holde dig tilbage med idéer.
Du finder en række forskellige menuer under billedet. Der vil komme flere til med tiden.
Add Background Images Here
Menu med oksemørbrad hos HJERTER 7 Catering
Lakserulle med citronskum, crudité af radise og rugbrødschips hos HJERTER 7 Catering
Kage med chokolademousse og is hos HJERTER 7 Catering
Stacks Image 864
Brownie med is hos HJERTER 7 Catering
Lækker salat til buffet hos HJERTER 7 Catering
Menu sammensat efter dine ønsker hos HJERTER 7 Catering
Stacks Image 872

Kuvertpris

2 retter kr. 169,-
3 retter kr. 189,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Tartelletter
Med høns i asparges, karse og tomat.
Hovedret
Hvidløgsmarineret Oksefilet og Fyldt Svinemørbrad
Med krydderkartofler m/ bacon, flødekartofler m/ porre, salatbar med 16 varianter, dressing og smør.
Dessert
Islagkage
Med chokolade, daim og bær.

Kuvertpris

2 retter kr. 249,-
3 retter kr. 269,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Lakserulle med Citroncreme
Med crudité af radiser, karse, brødchips, pikant ostecreme, brød og smør.
Hovedret
Oksemørbrad
Med sesamristede kartofler, rødvinssauce, broccoliasparges, syltede rødløg, brøndkarse, brød og smør.
Dessert
Kage med Chokolademousse
Med rabarberkompot m/ et strejf af lime, passionsfrugtis.

Kuvertpris

kr. 215,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Dyrekølle
Med tyttebærskum på sprød salatbund.
Hovedret
Kalveculotte
Med stegte svampe og tomater, smørstegte kartofler, rødvinsglace, årstidens salat, brød og smør.
Dessert
Chokolademousse
Pyntet med bær.

Kuvertpris

kr. 160,-
(Ved bestilling inden 21. okt er prisen kr. 150,-)

Tidsbestillingsfrist: 5. nov

Varm-selv menuen kan afhentes i tidsrummet kl. 12-18 søndag d. 10.nov.
Du skal bestille tid til afhentning indenfor et valgt tidsinterval.

Hovedret
Vælg mellem Andelår eller Andebryst
Brune og hvide kartofler, andesovs, rødkål og surt, waldorfsalat, syltet æble m. ribsgelé.
Dessert
Ris à l´amande
Med kirsebærsovs.

Kuvertpris

kr. 165,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede sild med karrysalat og løgringe.
Rullepølse med sky og løg.
Varmt
Fiskefilet med remoulade og citron.
Lun Medister med rødkål.
Lun Leverpostej med champignon og bacon.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

Kuvertpris

kr. 195,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede sild med karrysalat og løgringe.
Rullepølse med sky og løg.
Varmt
Fiskefilet med remoulade og citron.
Lun Leverpostej med champignon og bacon.
Glaseret skinke med grønlangkål og brune og hvide kartofler.
Lun ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

Kuvertpris

kr. 255,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede og stegte sild med karrysalat og løgringe.
Æg og rejer.
Koldrøget laks med æggestand og dressing.
Røget svinemørbrad med svampecreme og kapers.
Varmt
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron.
Appelsinmarineret and med waldorfsalat.
Rosastegt kalveculotte med rødvinsglace.
Lune frikadeller med stuvet hvidkål.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Bagt æble med kanel og vaniljeskum.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

HJERTER 7
Bredgade 65
7441 Bording
Tlf.: 86 86 16 37
CVR: 39827387

Åbningstider
Man-Tor
15.30 - 21.00
(Grill 20.45)
Fre-Lør
12.00 - 22.00
(Grill 20.45)
Søn
12.00 - 21.00
(Grill 20.45)

© 2019 Hjerter 7
Design by
LionCut Studio
Cookies og Privatlivspolitik

Se vores fine smiley | HJERTER 7

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra Hjerter 7 og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere