Hos HJERTER 7 er vi altid klar til en hjælpe med at finde den helt rigtige menu til din begivenhed.
Det kan være helt traditionelt eller meget anderledes. Du skal ikke holde dig tilbage med idéer.
Du finder en række forskellige menuer under billedet. Der vil komme flere til med tiden.
Add Background Images Here
Menu med oksemørbrad hos HJERTER 7 Catering
Stacks Image 833
Stacks Image 862
Stacks Image 864
Stacks Image 866
Stacks Image 868
Stacks Image 870
Stacks Image 872

Kuvertpris

kr. 230,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Carpaccio med parmesan, olivenolie, pinjekerner på bund af sprød salat.
Brød og smør.
Hovedret
Simreret med oksekød, svampe, kartoffelmos og svinemørbrad,
Vintersalat med rødkål, grønkål og æbler,
Brød og smør.
Dessert
Creme Brûlée,
Vaniljebagt ananas med hvid syrlig creme og sød crumble af havregryn.

Kuvertpris

kr. 165,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede sild med karrysalat og løgringe.
Rullepølse med sky og løg.
Varmt
Fiskefilet med remoulade og citron.
Lun Medister med rødkål.
Lun Leverpostej med champignon og bacon.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

Kuvertpris

kr. 195,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede sild med karrysalat og løgringe.
Rullepølse med sky og løg.
Varmt
Fiskefilet med remoulade og citron.
Lun Leverpostej med champignon og bacon.
Glaseret skinke med grønlangkål og brune og hvide kartofler.
Lun ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

Kuvertpris

kr. 255,-

Minimum 8 kuverter.

Koldt
Marinerede og stegte sild med karrysalat og løgringe.
Æg og rejer.
Koldrøget laks med æggestand og dressing.
Røget svinemørbrad med svampecreme og kapers.
Varmt
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron.
Appelsinmarineret and med waldorfsalat.
Rosastegt kalveculotte med rødvinsglace.
Lune frikadeller med stuvet hvidkål.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsovs.
Bagt æble med kanel og vaniljeskum.
Tilbehør
Brød og smør - kr. 15,- /kuvert

Kuvertpris

2 retter kr. 179,-
3 retter kr. 199,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Tartelletter
Med høns i asparges, karse og tomat.
Hovedret
Hvidløgsmarineret Oksefilet og Fyldt Svinemørbrad
Med krydderkartofler m/ bacon, flødekartofler m/ porre, salatbar med 16 varianter, dressing og smør.
Dessert
Islagkage
Med chokolade, daim og bær.

Kuvertpris

2 retter kr. 249,-
3 retter kr. 269,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Lakserulle med Citroncreme
Med crudité af radiser, karse, brødchips, pikant ostecreme, brød og smør.
Hovedret
Oksemørbrad
Med sesamristede kartofler, rødvinssauce, broccoliasparges, syltede rødløg, brøndkarse, brød og smør.
Dessert
Kage med Chokolademousse
Med rabarberkompot m/ et strejf af lime, passionsfrugtis.

Kuvertpris

kr. 225,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Røget svinemørbrad,
Med svampecreme på bund af sprød grøn salat, æble og fersken,
Brød og smør.
Hovedret
Lammekotelet og oksefilet,
Med krydderkartofler, whiskeysauce, stegte asparges, sprød grøn salat med årstidens bær,
Olieeddikedressing,
Brød og smør.
Dessert
Chokoladetærte,
Med hindbærskum og marengstop.

HJERTER 7
Bredgade 65
7441 Bording
Tlf.: 86 86 16 37
CVR: 39827387

Åbningstider
Man
Lukket
Tir-Fre
15.30 - 20.45
Lør-Søn
13.00 - 21.00

© 2019-2020
Hjerter 7

Design by
LionCut Studio
Cookies og Privatlivspolitik

Se vores fine smiley | HJERTER 7

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra Hjerter 7 og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere