Herunder finder du et udvalg af vores retter fra ind- og udland. Ring meget gerne angående specielle ønsker.
Prisliste | HJERTER 7
Klik på pdf ikonet for at hente en fil indeholdende en oversigt over vores retter med tilhørende information og priser.
Add Background Images Here
Kage med chokolademousse og is hos HJERTER 7 Catering
Muslinger med citronskum hos HJERTER 7 Catering
Fiskesuppe med dampet torsk og jomfruhummerhale hos HJERTER 7 Catering
Hvidløgsmarinerede lammechops med trøffelbagte kartofler hos HJERTER 7 Catering
Tapasplanke hos HJERTER 7 Catering
Grillet torsk med peberrodscreme og persilleskum | HJERTER 7
Stenbiderrogn med balsamicokugler, mandler og hytteost hos HJERTER 7 Catering
Stor tapasplanke med italiensk spegepølse og basilikumdressing med HJERTER 7 Catering
Fisketallerken hos HJERTER 7 Catering
Kage med chokolademousse og is
Muslinger med Citronskum
Fiskeuppe med dampet torsk og jomfruhummer
Hvidløgsmarinerede lammechops med trøffelbagte kartofler
Stor Tapasplanke
Grillet torsk med citronskum
Stenbiderrogn med mandler og hytteost
Stor tapasplanke
Fiskeplanke
Kage med chokolademousse og is
Muslinger med Citronskum
Fiskesuppe med dampet torsk og jomfruhummer
Hvidløgsmarinerede lammechops med trøffelbagte kartofler
Stor Tapasplanke
Grillet torsk med citronskum
Stenbiderrogn med mandler og hytteost
Stor tapasplanke
Fiskeplanke
Stacks Image 65
Det Traditionelle Danske Køkken
Forretter
DKr.
100
Svampesuppe
Suppe med baconknas og bøgehatte. Hertil brød og smør.
30,00
101
Rejecocktail
Rejer med salat og dressing. Hertil brød og smør.
50,00
102
Hønsesalat
Salat med hønsekød på ananasring med bacon. Hertil brød og smør.
40,00
103
Tarteletter
Med høns i asparges. Hertil agurk, tomat og karse.
45,00
104
Tunmousse
Med salat og sprøde rugbrødschips. Hertil brød og smør.
45,00
105
Laksemousse
På bund af sprød salat med tranebær og rugbrødsknas. Hertil brød og smør.
50,00
Hovedretter
DKr.
130
Flæskesteg
Med hvide, brunede og franske kartofler, rødkål, tyttebærsyltetøj, asier og brun sovs.
125,00
131
Stegt Flæsk
Stegt flæsk (7 stk.) med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.
115,00
132
Karbonader
Med hvide kartofler, stuvede ærter og gulerødder.
105,00
133
Gammeldags Oksesteg
Med hvide kartofler, grøntsager og sovs.
125,00
134
Dansk Bøf
Bøf af hakket oksekød med bløde løg, hvide kartofler, rødbeder og sovs.
115,00
135
Kogt Torsk
Med hvide kartofler, bacon, rødbeder, æg, løg, kapers og sennepssovs.
170,00
136
Mørbradgryde
Svinemørbrad i flødesovs med grøntsager og svampe. Hertil hvide kartofler og asier.
120,00
137
Forloren Hare
Med hvide kartofler, tyttebærsyltetøj, asier og sovs.
105,00
138
Hamburgerryg el. Glaseret Skinke
Med grønlangkål, hvide og brunede kartofler.
110,00
139
Boller i Karry
Med ris.
65,00
140
Frikadeller
Med hvide kartofler, rødkål og sovs.
75,00
141
Medister
Med hvide kartofler, rødkål og sovs.
75,00
142
Farseret Porre
Med hvide kartofler, kogte gulerødder og hvid sovs.
65,00
143
Brændende Kærlighed
Med kartoffelmos og hvid sovs.
50,00
144
Oksekødssuppe
Med kødboller, melboller og brød.
45,00
145
Frikadelle m/ Kartoffelsalat
Med rugbrød.
55,00
146
Hot Dog (som Natmad)
Med 2 ristede pølser, brød, sennep, ketchup, remoulade, syltede agurker, bløde/ristede/rå løg.
50,00
Desserter
DKr.
170
Citronfromage
Pyntet med flødeskum og bær.
35,00
171
Pandekager m/ Is
Med is og bær.
40,00
172
Islagkage
Med bær eller daim chokolade.
45,00
173
Gammeldags Æblekage
Med makroner. Pyntet med flødeskum og bær.
40,00
174
Valnøddetærte
Med chokolade og creme fraiche.
40,00
175
Lagkage
Med banan eller jordbær og creme.
40,00
176
Bananasplit
Banan med is, flødeskum, chokoladesauce og nøddeknas.
45,00
Stacks Image 786
Det Moderne Danske Køkken
Forretter
DKr.
200
Lakserulle
Med citronskum og pyntet med crudité af radise og rugbrødschips. Hertil brød og smør.
50,00
201
Fiskesuppe
Med dampet torsk, jomfruhummerhale og krydderolie. Hertil brød og smør.
50,00
202
Stenbiderrogn
Med balsamicokugler, mandler og citronskum. Hertil brød og smør.
50,00
203
Carpaccio
Med ruccolasalat, ristede pinjekerner, parmesan og krydderolie. Hertil brød og smør.
45,00
204
Rimmet Laks
Med dildolie, krydret creme fraiche, crudité af glaskål og urter. Hertil brød og smør.
55,00
Hovedretter
DKr.
230
Hvidløgsmarinerede Lammechops
Med trøffelbagte kartofler, stegte grøntsager, selleripuré, sprøde rodfrugtchips og rødvinsglace
160,00
231
Oksemørbrad
Med kartoffelbåde, brøndkarse, rødvinssauce, syltede rødløg og ristede bøgehatte.
185,00
232
Andelår
Mørt orangemarineret andelår med hvide og brunede kartofler, sprød rødkålssalat og andesauce.
160,00
233
Fyldte Svinekoteletter
Med sprød salat (årstidens grønne), koldmarinerede kartofler og stegte, saltede broccoliasparges.
155,00
Desserter
DKr.
270
Mousse
Mousse af enten chokolade, passionsfrugt, citrusfrugter eller jordbær. Pyntet med frugt og nøddeknas.
35,00
271
Kage med Chokolademousse
Med quenelles af is, frugt og chokoladesauce.
50,00
272
Æblekage
Kuvertanrettet æblekage med æblegrød lagdelt med knust makron, toppet med flødeskum og kandiserede hasselnødder.
40,00
273
Bær Trifli
Med makroner. Pyntet med flødeskum og bær.
35,00
274
Brownie
Med is og frugt.
40,00
275
Osteanretning
Med 4 forskellige oste.
50,00
Stacks Image 1022
Det Franske Køkken
Hovedretter
DKr.
330
Mørbrad á la Crème
Stegte svinemørbradbøffer i svampeflødesauce. Hertil hvide kartofler, asier og rugbrød.
135,00
331
Boeuf Bourguignon
Lækker simreret med mørkt oksekød, grønsager, svampe og god rødvin. En ægte fransk klassiker. Hertil kartoffelmos smagt til med salt, peber og muskatnød.
135,00
332
Coq au Vin
Klassisk fransk simreret med kylling. Grønsager sauteres i olie og hvidløg. Simrer derefter med rødvin, laurbærblade og nelliker. Hertil kartoffelmos smagt til med salt, peber og muskatnød.
125,00
333
Moules Frites
Muslinger i hvidvin og flødesauce krydret med friske urter. Hertil kartoffelbåde og sprød salat.
140,00
Desserter
DKr.
370
Crème Brûlée
Traditionel fransk cremet dessert. Blød creme med vanillesmag, karamelliseret på toppen.
45,00
371
Framboise
Frisk dessert med hindbær.
40,00
Stacks Image 1229
Det Spanske Køkken
Hovedretter
DKr.
Skal det være et let, lækkert og inspirerende måltid er tapas den oplagte mulighed for at imponere gæsterne.
Tapas kan spises på en helt almindelig hverdagsaften, men er også god som forret eller til en større fest med buffet.
430
Tapas Planke No. 1
Hvidløgsrejer, bresaola, kyllingespyd, 2 slags italiensk spegepølse, chorizo med ost, serranoskinke med melon, tomat mozzarella, daddel med bacon, oliven, feta, jalapeños, frugt m/ chokoladeovertræk, brie med nødder, pesto og aioli.
(Min 8 kuverter - skal bestilles 4 dage før)
155,00
431
Tapas Planke No. 2
Lakseroulade, tunmousse, 3 italienske spegepølser, pastaspyd, serranoskinke med basilikumsdressing, 2 slags tapasoste, fyldt peber, oliven, feta, jalapeños, paté, tærte, brownie med mousse, frisk frugt, daddel med lakrids, pesto og aioli.
(Min 8 kuverter - skal bestilles 4 dage før)
240,00
432
Tapas Tallerken
Kyllingespyd, 2 slags italiensk spegepølse, skinke med melon, chorizo med ost, paté med druer, vesterhavsost, pesto og aioli, brød og smør.
(Min 8 kuverter - skal bestilles 4 dage før)
115,00
433
Mini Tapas Tallerken m/ 4 Varianter
Kyllingespyd, 2 slags italiensk spegepølse, skinke med melon, mozzarellaspyd.
65,00
434
Fisketallerken
Hvidløgsrejer, torpedorejer, laksemousse, røget makrel, mini blinis med kaviar, krebsehalesalat, aioli, brød og smør.
(Min 8 kuverter - skal bestilles 4 dage før)
125,00
Desserter
DKr.
470
Stor Dessert Tapas
Stor anretning med 7 forskellige slags blandet mousse, kage, chokolade og frugt.
70,00
471
Lille Dessert Tapas
Lille anretning med 4 forskellige slags blandet mousse, kage og frugt.
50,00
Stacks Image 1434
Det Italienske Køkken
Hovedretter
DKr.
530
Spaghetti Vongole
Pastaret med venusmuslinger sauteret i hvidløg og et strejf af chili. Simrer i hvidvin i 5 min. Toppet med citronskal og frisk persille. Hertil brød og smør. En frisk sommerret til et glas hvidvin.
85,00
531
Spaghetti Bolognese
Spaghetti med oksekødssauce, rørt med tomatsauce, krydret med italienske urter. Hertil brød og smør.
75,00
532
Spaghetti Carbonara
Spaghetti i flødesauce med bacon, skinke, æg og smagt til med urter. Hertil brød og smør.
75,00
533
Vitello Tonnato
Kold culottesteg med sauce af tun / citron / kapers / mayo / yoghurt / salt / peber. Serveres med grøn salat og hjemmelavet grøn pesto. Hertil brød og smør.
85,00
534
Ravioli
Pasta fyldt med spinat og lagt i flødesauce. Med hvidvinsdampet laks og toppet med stegte svampe. Hertil brød og smør.
90,00
535
Hjemmelavet Lasagne
Lasagne med oksekød og pasta i lag med bechamelsauce. Hertil sprød salat, brød og smør.
75,00
Desserter
DKr.
570
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert forenet af mascarpone, amaretto og kaffe. Cremet med lady fingers imellem og toppet med kakaopulver.
45,00

HJERTER 7
Bredgade 65
7441 Bording
Tlf.: 86 86 16 37
CVR: 39827387

Åbningstider
Man-Tor
15.30 - 21.00
(Grill 20.45)
Fre-Lør
12.00 - 22.00
(Grill 20.45)
Søn
12.00 - 21.00
(Grill 20.45)

© 2019 Hjerter 7
Design by
LionCut Studio
Cookies og Privatlivspolitik

Se vores fine smiley | HJERTER 7

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra Hjerter 7 og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere